Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 76859   |    |  Avís legal


T'agrada la pàgina?
comparteix-ho amb tothom
 

Tractaments corporals
Tractaments corporals


L'equilibri entre cos i ment es transforma en una magnífica experiència a l' spa!

La línia de productes de tractaments corporals Spa Nature és una barreja de teràpies tradicionals per a la cura del cos, la ment i l'esperit, oferint el millor benestar per mimar la teva pell i ser mimat per la natura.

L'acurada selecció del seu contingut d'origen natural transporta als sentits a un viatge al voltant del món.

és una línia adequada per a tractaments parcials o de tot el cos!

Aquesta experiència plaent es presenta en forma de 6 tractaments corporals complets diferents.

Cacau
Cacau


Les joies del amazones


La xocolata millora el nostre benestar general. Les substàncies psicoactives contingudes de forma natural en el cacau, com la feniletilamina, són les responsables d'aquest efecte. Al mateix temps, es produeix una estimulació de la secreció de dopamina en el cervell, a la vegada que el cacau aporta polifenols, substàncies que protegeixen els vasos sanguinis, fent d'aquest producte un factor important per protegir la pell en la lluita contra l'estrès oxidatiu.

Inhalant profundament, l'aroma del cacau evoca inevitablement a la xocolata. Tornant als records de la infància: la sensació agradable de ser consolat amb el meravellós dolçor constant de la xocolata.

Aquesta sensació no s'hauria de perdre en cap tractament de benestar i bellesa, ja que a més es garanteix la no aportació de calories. En gairebé tots els passos de tractament, el cacau desprèn la seva inconfusible olor, a més que ofereix una font nutritiva per a la cura de la pell. En resum benestar i cura d'una sola vegada!
Espècies
Espècies

Des de Bali a Constantinoble

Espècies exòtiques com el gingebre, el pebre i la canyella poden estimular la producció de feromones, que són substàncies químiques produïdes de forma natural pel nostre cos i que intervenen en el comportament reproductiu de les persones. A més, també s'activen una sèrie de missatgers químics anomenats neurotransmissors. Aquests estimulen al cos i la ment, mobilitzant les reserves per afrontar una actitud positiva cap a la vida.

Moltes espècies són originals de l'Orient i molt conegudes per les seves propietats curatives.

Les substàncies contingudes per les espècies són molt diverses. Tenen un efecte antibacterià, estimulen la gana, afavoreixen la digestió i disminueixen la inflamació.

També tenen un efecte afrodisíac, i que amb freqüència, les espècies emeten un olor forta i picant que imparteixen un sentit de calidesa, vitalitat i força mental.

Cítrics
Cítrics
CÍTRICS
Essència oriental


Tot i que un o dos llimons (o varies taronges) cobreix els requeriments diaris d'una persona adulta, la vitamina C no és tot el que es fa indispensable a aquestes fruites. A més, els cítrics contenen vitamina B, la qual és important per a la formació de la sang i el metabolisme en general. També contenen minerals fonamentals, com ara el potassi i el calci. El primer baixa els nivells de sucre en la sang i promou el creixement cel·lular. El calci assegura uns ossos forts, unes dents saludables i una pell llisa. El contingut en flavonoides és també un important factor de protecció cel·lular, protegint la pell contra l'estrès oxidatiu.


L'arbre del llimó es considera una de les plantes més valuoses en la medicina natural d'Orient. Es diu que l'oli de la llimona elimina els bacteris, per tant, de propietats antisèptiques.

L'aroma de la llimona potencia els resultats sobre la inhibició de l'estrès hormonal. Fins i tot, alleuja els símptomes que enfronten als quadres de refredament i de tensió nerviosa mentre que reforça el sistema immunològic.

La llimona promou la circulació sanguínia i limfàtica, estimula el metabolisme cel·lular, prevé l'acumulació de fluids en els teixits i contribueix a una major textura de la pell.

L'inconfusible efecte de la llimona es transmet al cos i la ment aportant el plaer i la serenitat que tota persona necessita, sobretot en aquests temps en què vivim de tant estrès. La frescor i puresa que se sent a la pell, amb aquest tractament de Cítrics, ens porta a una font de joventut, de frescor mental i d'intens benestar físic.
Te Verd
Te Verd
TE VERD
Cerimònia japonesa del te


Pur elixir per a la vida. I no és estrany, perquè la seva diversitat en substàncies actives es caracteritzen pel seu alt contingut en vitamines i minerals, com ara el calci, ferro, fluor, potassi, magnesi, sodi, fòsfor, zinc. Aquest còctel retarda el procés d'envelliment de la pell, reforça el sistema immune, i addicionalment, actua per combatre els radicals lliures. A més gràcies a la seva funció detoxificant i antioxidant, el te verd és indispensable per a la cura de la pell que, gràcies a un enfortiment del teixit epidèrmic i un equilibri metabòlic, es tradueix en suavitat i elasticitat d'aquest teixit. Finalment, el mateix aroma del te proveeix a tot el cos d'un immediat benestar.


El te té moltes propietats relaxants, al Japó la cerimònia del te és un ritual molt cuidat, en el qual el te desperta el bon humor i el bon esperit de les persones.

No hi ha dubte que la beguda del te és beneficiosa per a la salut. Les substàncies actives que contenen cuiden la salut, amb un marcat efecte anti-edat, que és tradueix en una millor actitud mental i en un cos jove durant més temps.
UVA
UVA
UVA
Les rutes del vi


Les llavors del raïm actuen com interceptors dels radicals lliures per contenir procianidines (substància també coneguda com proantocianidines oligòmers, abreujat com OPC), substància molt antioxidant que resulta ser 50 vegades més potent que la vitamina E i 18 vegades més poderosa que la vitamina C. Això significa que s'aconsegueix activar la protecció cel·lular i ajuda a mantenir el rejoveniment de la pell. El seu contingut en polifenols constitueix un tret més característics reforçant el sistema immune, es combat considerablement l'envelliment prematur de la pell.
"In vi venustas! "Traduït del llatí com" La bellesa rau en el vi ". No hi ha dubte que el raïm també ofereix plaer a la pell. Aquesta fruita conté substàncies amb efecte anti-edat les quals fan la pell més suau, llisa i elàstica.

Revitalitzant – estimulant - rejovenidor: això és la teràpia del vi, coneguda també com Vinoteràpia.

Les propietats del raïm vermell són indispensables, des del punt de vista biològic, gràcies a les seves propietats rejuvenidores i revitalitzants, el tractament a la base de raïm es transforma en un ritual de benestar i en la millor cura de bellesa per a la pell.
Algues
Algues
ALGUES
Talassoteràpia Cèltica

1 kg. d'algues fresques contenen les substàncies actives d'aproximadament 100.000 litres d'aigua marina, incloent minerals importants, aminoàcids, elements de traça, vitamines i polifenols (antioxidants). El contingut individual d'aquestes diferents substàncies actives depèn del tipus d'alga de què es tracti, en funció de la seva taxa de creixement, ja que hi ha gairebé 20.000 espècies diferents, subdividides en macro-i microalgues. I aquestes al seu torn es subdivideixen en algues verdes, brunes i vermelles en base a la seva pigmentació.

El rugir de l'oceà i els crits de les gavines acompanyen el moviment dels núvols en l'horitzó. El que els ulls i l'oïda percep, el gust assaboreix com una aroma incomparable: la sal.

La força concentrada en l'oceà per estimular el metabolisme, crea una pell llisa i bonica de la mà d'un suau entorn del cos.

La sensació de formigueig de les embolcalls d'algues evoca la fresca brisa marinera.
Cada pas de cada un d'aquests tractaments individuals es transforma en una inoblidable experiència en el Spa.